Blokken huren

Zaal De Violier wordt verhuurd in blokken. Deze blokken omvatten het volledige gebruik van de zaal. Dit is dus inclusief klaarzetten en opruimen.

08u00-13u00
13u00-18u00
18u00-23u00
23u00-04u00

Parking

Er is parking voorzien voor enkele wagens. Gezien de parking gedeeld wordt, raden we aan om genodigden te laten parkeren in de buurt. Parking Pandreitje ligt op 400m van de zaal. De ring van Brugge ligt op 500m afstand.

Drank

Er is een bar met divers aanbod van frisdranken en bieren ter beschikking. Wijn en aperitief kunnen op aanvraag voorzien worden. Deze worden afgenomen bij onze huisleverancier L’Avinture. L’Avinture heeft een divers gamma van wijnen en aperitieven in diverse prijsklassen. Daarnaast worden enkel de geopende flessen aangerekend.

Verwacht u een grote opkomst en wenst u liever een vat bier, kan dit op aanvraag. Hier worden de geopende vaten aangerekend.

Naargelang de dag, aard en duur van een feest wordt er een minimumconsumptie verwacht. Indien er minder verbruikt is wordt deze toch aangerekend.

Huurder

Het lokaal kan zowel verhuurd worden aan particulieren als rechtspersonen. Wanneer een feitelijke vereniging het lokaal wenst te huren dienen één of meerdere leden de overeenkomst persoonlijk aan te gaan.

Overeenkomst

De huurder is verantwoordelijk voor het domein en de lokalen en is daarom verplicht om zelf verzekerd te zijn. In de meest gevallen is een familiale verzekering voldoende.

Zaal De Violier wordt uitgebaat door ’t Open Deurtje vzw. Om zowel uw rechten als de rechten van de vzw te vrijwaren wordt er voor iedere verhuur een overeenkomst opgemaakt.

Prijzen

Prijzen zijn volledig afhankelijk van de periode, het aantal blokken en de aard van de activiteit.